Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Nieuwe versies van de Nike+ SportWatch GPS

Gepost op donderdag, 11 oktober 2012 om 18:09 door vincent in Gadgets | 1 Comment »

Nike Sportwatch
TomTom en Nike introduceren een nieuwe uitgave van de Nike+ SportWatch: een slanke witte en zilverkleurige versie. De nu nog grotere collectie omvat de kleurencombinaties: wit/zilver, zwart/antraciet, zwart/blauw, zwart/voltgroen en voltgroen/zwart.

De nieuwste versie van het hardloophorloge is geïnspireerd op een speciale versie voor een aantal topatleten van deze zomer, zoals Allyson Felix, wereldkampioen sprint (Verenigde Staten) en Mo Farah, wereldkampioen op langere afstanden (Verenigd Koninkrijk). Om deze inspirerende grootheden te eren, ontwierp Nike voor hen een speciale versie in het wit met gouden accenten.

De Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom biedt de meest dynamische en motiverende loopervaring ter wereld. Dit dankzij unieke functionaliteiten, een prachtig design en een directe verbinding met de site van nikeplus.

Het horloge is ontworpen voor bijzondere prestaties en heeft een duidelijk leesbare ‘backlit’ LCD-display waarop de loper alle belangrijke metrische informatie terugvindt – tijd, gemiddelde en huidige snelheid en afstand. Het Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom heeft ook motiverende opties voor het verbeteren van de loopprestaties. Denk hierbij aan loopherinneringen en -boodschappen die lopers voor en na een training inspireren.

Nike+ Running biedt lopers mogelijkheden om hun trainingen bij te houden, te meten, delen en te vergelijken met de volledige Nike+-community. Deze is ondertussen uitgegroeid tot ongeveer tien miljoen leden en heeft al meer dan 672 miljoen mijl geregistreerd. Lopers wereldwijd hebben toegang tot Nike+ via de Nike+ Running App voor iPhone en Android en nikeplus.com.

In eerste instantie is Nike+ alleen voor hardlopen in het leven geroepen. Dat was in 2006. Inmiddels is het uitgegroeid tot een ecosysteem voor vele sporten en kent het nu Nike+ Basketball, Nike+ Training en Nike+ Kinect Training. Beoefenaars van verschillende sporten hebben op deze manier al hun sportdata in een oogopslag bij de hand. Dat is inclusief een leven lang NikeFuel-punten die bij elkaar worden opgeteld vanuit alle Nike+-apparaten – zo creëert Nike een wereldwijd verbonden sportcommunity.

1 Reactie op “Nieuwe versies van de Nike+ SportWatch GPS”

 • sjors schrijft,

  Leuk artikel veel te weten gekomen!!

 • Geef een reactie:

  Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
  URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.  Advertentie


  Laatste Reacties

  Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
  Die sportslippers staan hier nog steeds...
  Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
  Zo lang geleden is het niet....
  Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
  Mooie ontwikkeling!
  Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
  Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
  Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
  Die smoothie is echt een aanrader....
  hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
  dat was lang geleden zeg! nu...
  Meer reacties...

   

  RSS RSS Webfeed

  Tips, spots, ideeën, suggesties?
  tips@loopblog.nl

  Zoeken


  Advertentie(s)


   (C) 2005-2024 Loopblog.nl