Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Loopschema voor de beginnende hardloper?

Gepost op vrijdag, 30 september 2005 om 11:38 door bob in Media | 1 Comment »

HardlopenOp een verantwoorde manier beginnen met hardlopen? Met een loopschema dat volledig aangepast is aan uw persoonlijke omstandigheden en aan uw persoonlijke belastbaarheid, meldt u dan snel aan voor het Interunner ‘loopschema voor beginners’ op www.interunner.nl. En u kunt binnen 48 uur mee aan de slag. Gedurende het aantal weken dat u bij hun dit loopschema volgt kunt u (gratis) gebruik maken van het stellen van vragen en het krijgen van advies. Zij zullen u bijstaan om u zo optimaal mogelijk en met veel plezier te trainen. Uit de praktijk weten zij dat veel mensen te enthousiast beginnen en dan na een paar weken klachten krijgen of het gewoon niet volhouden. De lol raakt er dan snel af. Interunner biedt daarom en een verantwoord loopschema op basis van uw situatie zodat u er niet alleen voor staat. De reden waarom zij dit doen? Omdat zij GEK zijn van Hardlopen zijn! En U binnenkort mogelijk ook?

Interunner.nl is een initiatief van atleet Eric van der Linden. Na vijftien jaar aan topsport te hebben gedaan, waarvan 10 jaar als professional (tri)atleet werd het naar zijn zeggen tijd om iets te gaan doen met die kennis. Naast zijn Sportcarriere waarin hij ondermeer mee deed aan de Olympische Spelen van Sydney, studeerde Van der Linden tussen 1993 en 1996 fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Deze combinatie van enerzijds zijn topsportachtergrond en anderzijds de kennis van de anatomie van het bewegingsapparaat, maken hem tot de ideale trainingscoach.
Erik: “Uit mijn ervaring weet ik dat standaard loopschema’s gewoon niet voldoende zijn. Simpelweg omdat de meeste hardlopers zelf niet in staat zijn om een loopschema bij te sturen, als er problemen onstaan door wat voor oorzaak dan ook. Het resultaat is dan vaak een vicieuze cirkel van blessures en allerlei ongemakken. Daarom geloof ik in de individuele aanpak: Voor elke loper een persoonlijk loopschema aangepast aan de persoonlijke omstandigheden en wensen van de loper. En daarnaast bied ik de mogelijkheid voor lopers om al hun vraagstukken bij mij neer te leggen”. Met interunner.nl heb ik persooonlijke hardloopbegeleiding in de markt gezet, toegankelijk voor alle niveau’s. Waarom ik dit doe? Ben gewoon, nog steeds, gek van Hardlopen! Voor meer info over Eric van der Linden check ericvanderlinden.nl.

1 Reactie op “Loopschema voor de beginnende hardloper?”

 • Loopschema schrijft,

  Ben je op zoek naar een aangepast loopschema?
  Kijk dan zeker eens op de volgende website met de loopschema’s van start to run: http://www.start-to-run.be

 • Geef een reactie:

  Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
  URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.  Advertentie


  Laatste Reacties

  Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
  Die smoothie is echt een aanrader....
  hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
  dat was lang geleden zeg! nu...
  Mathijs (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
  Leuke blog! Zelf neem ik altijd...
  Henk (Onderzocht: muziek maakt hardlopen gemakkelijker):
  Ik vind het zelf ook altijd...
  sjors (Nieuwe versies van de Nike+ SportWatch GPS):
  Leuk artikel veel te weten gekomen!!
  Edwin (Hardlopen in Barcelona!):
  Zou u een dmv een print...
  Meer reacties...

   

  RSS RSS Webfeed

  Tips, spots, ideeën, suggesties?
  tips@loopblog.nl

  Zoeken


  Advertentie(s)


   (C) 2005-2023 Loopblog.nl