Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Hardlopen met Hardloopschema.nl!

Gepost op donderdag, 1 september 2005 om 13:28 door bob in Algemeen | 5 Comments »

Voor mensen die een goede begeleiding willen hebben maar geen tijd hebben om zich aan te sluiten bij een vereniging of hardloopclub is er een ideale uitkomst. Hardlopen doe je namelijk met een gratis trainingsschema van hardloopschema.nl. Op deze site is het namelijk mogelijk om je aan te melden voor een gratis account met trainingsagenda en logboek. Omdat je niet zomaar ieder trainingssschema kunt gebruiken wat je tegenkomt, zijn de de schema’s op hardloopschema.nl onderverdeeld in verschillende niveaus en doelstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld een schema volgen om de 10 km uit te lopen maar ook om de 10 km binnen jouw mogelijkheden zo snel mogelijk te lopen.

Bovendien kun je een schema kiezen wat past bij de eindtijd die je verwacht te lopen. Na je aanmelding heb je toegang tot je persoonlijke pagina’s met een eigen trainingsagenda, logboek, hartslaggegevens en de schema bibliotheek van Hardloopschema.nl met trainingsschema’s voor beginnen met hardlopen, afvallen, 5 km, 10 km, 15 km, 10 Engels mijl, halve marathon en de marathon. Er zijn ook speciale trainingschema’s voor evenementen zoals de Rotterdam marathon en de zevenheuvelenloop. Lees meer op hardloopschema.nl





5 Reacties op “Hardlopen met Hardloopschema.nl!”

  • Peter van der Wal schrijft,

    Als geste richting de organisatie van een recreatieve maandelijkse hardloopwedstrijd, de Run2Day Wintercup van AV Spirit Lelystad, ben ik op zoek naar een herinnering voor de deelnemers. We hebben het plan opgevat om hiervoor een loperslogboek aan te bieden. Kunt u mij gegevens verstrekken van bedrijven die dergelijke boeken aanbieden?

    Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw medewerking.

    Met vriendelijke groet en de beste wensen voor 2006,
    Peter van der Wal

  • Bas schrijft,

    dat hardloopschema gedoe, geen aanrader wat een domme site, als je toch zoiets wil ga dan lkkr naar asics, ziet er mooier uit en veel gebruiksvriendelijker 😛 oh ja voor die runnerslogboeken : http://www.myrunninglog.nl/ daar kun je ze online bestellen, ik heb er nu 2 besteld, wel leuk als cadeau en natuurlijk 1 voor mezelf en de mensen die echt op het internet willen bijhouden: http://www.zeropace.com/ beetje ingewikkeld maar gaat wel lukken 🙂

    Greetz Bas

  • Vincent schrijft,

    @Bas: Asics is inderdaad een goeie! we hebben daar ook al eens iets over geschreven: https://loopblog.nl/archive/2005/08/04/hardloopschemas_voor_elk_type_

  • Kees schrijft,

    Kijk ook eens op http://www.teamlopers.nl. Is eenvoudig, gebruikvriendelijk en vooral voor de recreatieve loper erg handig.

    Hiermee kun je tevens de trainingsverhalen van je vrienden controleren 🙂 Integreert ook nog eens heel handig een goede routeplanner!

  • Willem schrijft,

    Sorry, waardeloze site hardloopschema.nl . Onoverzichtelijk, heel veel reclame. En als je je inschrijft kun je nog niet eens een schema downloaden. Alleen als je er voor betaald. En dat is echt niet nodig, want zoek op ‘hardloopschema .pdf’ op google en je krijgt gratis mooie schema’s.

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


    Laatste Reacties

    Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    Die sportslippers staan hier nog steeds...
    Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    Zo lang geleden is het niet....
    Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
    Mooie ontwikkeling!
    Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
    Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
    Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
    Die smoothie is echt een aanrader....
    hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    dat was lang geleden zeg! nu...
    Meer reacties...

     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, spots, ideeën, suggesties?
    tips@loopblog.nl

    Zoeken


    Advertentie(s)


     (C) 2005-2024 Loopblog.nl