Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Tel uit je Winst! De Timex 56E71

Gepost op vrijdag, 22 juli 2005 om 10:21 door bob in Gadgets | No Comments »

TIMEX Body Link WatchOp healthchecksystems.com blijken Timex hartslagmeters voor een zeer gunstig tarief te bestellen. Waar men in Nederland veel betaalt voor een Timex horloge blijkt deze op de site van healchecksystems een stuk goedkoper. Hierdoor wordt het mogelijk om te trainen met een GPS (Global Position System) hetgeen tot op heden een erg dure gadget bleek. Deze Garmin GPS functie blijkt overigens 99 % nauwkeurig. De nauwkeurigheid kan nog wel eens afnemen als men door straten loopt met hoge gebouwen maar normaal gesproken geeft deze functie een goede indicatie over de afstand en snelheid.

Het mooie aan het TIMEX Body Link Watch model 56E71 is dat informatie over snelheid, hartslag en afstand gedurende het trainen tegelijkertijd zijn af te lezen op het display. Tevens bevat dit model de normale functies zoals een timer, stopwatch en tijd.

Andere eigenschap van dit zeer geavanceerde model is dat er maar liefst drie countdown mogelijkheden zijn. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een zeer gevarieerd trainingsprogramma samen te stellen. Net zoals bij een polar hartslag meter zou het batterijtje twee jaar mee moeten gaan. Dit geldt overigens niet voor het GPS apparaat daar moeten penlite batterijen in, hiervan wordt een setje meegeleverd. Een min puntje ten opzichte van een polar hartslagmeter is dat er op Timex modellen slechts een jaar internationale garantie biedt waar Polar standaard twee jaar garantie geeft. Anderzijds is dit misschien de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs een hartslagmeter in combinatie met een snelheids en afstandsmeter te bemachtigen.
Op de site van healthchecksystems is het model van 249,99 nog steeds in de aanbieding voor 189,00. Op Nederlandse Sites en in Nederlandse winkels betaal je hier 349,00 euro voor, dus te uit je winst!

Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.Advertentie


Laatste Reacties

Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Die sportslippers staan hier nog steeds...
Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Zo lang geleden is het niet....
Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
Mooie ontwikkeling!
Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
Die smoothie is echt een aanrader....
hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
dat was lang geleden zeg! nu...
Meer reacties...

 

RSS RSS Webfeed

Tips, spots, ideeën, suggesties?
tips@loopblog.nl

Zoeken


Advertentie(s)


 (C) 2005-2024 Loopblog.nl